News release

Ny COO och marknadschef till JLL

Camilla Jarl blir ny COO och marknadschef hos JLL. Hon har lång erfarenhet från både marknads- och kommunikationsområdet och av fastighetsbranschen

February 05, 2020

Camilla har under de senaste 13 senaste åren arbetat som marknads- och kommunikationschef och kommer närmast från Hemsö där hon även ingick i bolagets ledningsgrupp. Tidigare har hon haft liknande positioner på Klövern och Dagon.

Vi är stolta över att ha rekryterat Camilla till oss. Vi är i ett skede där marknads- och kommunikationsfrågorna blir allt viktigare. Camillas erfarenhet från fastighetsbranschen och hennes gedigna bakgrund inom kommunikation och marknad kommer att vara oerhört värdefull för oss, säger Linus Ericsson, vd JLL Sverige. 


Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 92 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se