News release

SMEG söker flaggskeppsbutik i
Stockholm

Den italienska vitvarutillverkaren SMEG vill komma närmare kunden och söker nu en flaggskeppsbutik i Stockholm. JLL Retail Agency är rådgivare till SMEG i processen.

March 11, 2020

Den italienska vitvarutillverkaren SMEG vill komma närmare kunden och söker nu en flaggskeppsbutik i Stockholm. JLL Retail Agency är rådgivare till SMEG i processen.

I sin nya flaggskeppsbutik är det full fokus på kunden och dess upplevelser. Bland annat planeras matlagningskvällar med kända kockar som Pontus Frithiof. Ett fullskaligt utbud av både vitvaror och köksmaskiner kommer att finnas i butiken.

- Vi vill skapa en plats där man får lära känna SMEGs produkter och varumärke på riktigt och där vår kunniga personal får möjlighet att skräddarsy lösningar som passar bäst för respektive kund. SMEG Grundades 1948 och är det äldsta italienska, fortfarande familjeägda, företaget inom vitvaror och det är viktigt för oss att behålla den genuina ”made in Italy” känslan i butiken, säger Ulrika Theander, Managing Director SMEG.

- Vi är oerhört glada över möjligheten att hjälpa SMEG i sökandet efter deras flaggskeppsbutik. SMEG med sina eleganta lösningar och moderna produkter har en unik positionering på den svenska marknaden, säger Elsa Merhawi, Head of JLL Retail Agency. Primära sökområden är Stockholm city med nedre Östermalm som utgångspunkt.


Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 92 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se